Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

Yeni Sponsor BetOffice Destek Başlığı

Sevda Çevrimdışı

Sevda

Site Kurucusu
21 Ocak 2024
1,654,116

1EW6UlWD_400x400.jpg

Bu alan öncelikli olarak BetOffice üyelerinin sorunlarının çözümüne yönelik bir alandır. Bu başlıkta BetOffice üyeleri, @BetOffice Destek yetkililerine soru ve sorunlarını iletebilirler.

1 - BetOffice üyelerinin soru ve sorunları önceliklidir.

2 - Soru ve sorunlarınızı iletirken üslubunuz saygı çerçevesinde olmalı, tahrik edici, alaycı ve küçük düşürücü ifadelerden kaçınmalısınız. Bu tür mesaj yazan üyeler ceza alabilir, mesajları silinebilir.

3 - Yorum ve tavsiye niteliği taşıyan mesajlarınızdan ziyade destek elemanına direkt olarak soru sormaya özen göstermelisiniz.

4- Yetkili destek elemanıyla SORU – CEVAP şeklinde diyalog kurmaya dikkat etmelisiniz.

5- Üyelerin birbirleri ile diyaloğa girmesi KESİNLİKLE yasaktır. Gerekli görülürse her iki kullanıcı da ceza alabilir.

6- Üyeler başka bir kullanıcının sorunu için yetkili destek elemanına soru SORAMAZ. Sorun yaşamayan üyelerin başka bir üye ya da kişi hakkında soru sorması/bilgi talep etmesi yasaktır.

7- İlgili destek elemanı bir büro çalışanıdır ancak her konuda yetkili olmayabilir. Üyelik kapatma/bonus talebi vb konularda ilgili sitenin CANLI YARDIM’ından bilgi almalısınız.

8- Cepbank konularında kimin haklı olduğuna karar veremeyecek pozisyonda olduğumuz için bu tip sorunlarınızı DESTEK BAŞLIKLARINDAN PAYLAŞMAYINIZ.

9- Forum genelinde açıktan e-posta, isim-soyisim, telefon numarası, banka veya papara hesap numarası gibi ÖZEL bilgileri
paylaşmak YASAKTIR

Giriş İçin Tıklayınız
 
Üst